Nem akármilyen elnevezést választott a Range Rover Evoque új limitált szériájához a Land Rover. Az SW1 London abszolút belvárosának irányítószáma – többek között a Parlament, a miniszterelnöki rezidencia, a Buckingham-palota és a Királyi Kincstár irányítószáma is ezzel a háromjegyű kóddal kezdődik. 

Nincs ennél angolabb autó 2
Nevéhez méltóan az autó több porcikáján is magán viseli a brit lobogót, a tető kilépő élén éppúgy, mint a külső tükrök házán. Értelemszerűen kék, fehér és piros színben rendelhető a különleges Evoque, ezekhez semleges fekete és szürke árnyalatok társulnak. A tetőlemez és a felnik minden esetben fehér fényezést kapnak. 
Különleges opcióként szürkeárnyalatos kivitelben is megrendelhető a lobogózás; ehhez fekete, szürke vagy fehér fényezés társul, fekete tetőlemezzel. 
Nincs ennél angolabb autó 3
A beltérben a fejtámlákon, a küszöbökön, a váltógombon és még néhány ponton köszön vissza a lobogó jellegzetes grafikája.
A Land Rover persze nem érte be a külsőségekkel: az Evoque SW1 elsőként kapja meg a cég lézeres head-up kijelzőjét, amely az eddig ismert rendszereknél kontrasztosabb, nagyobb fényerejű megjelenítésre képes, erős napfényben is jól leolvasható, nem mellesleg pedig kisebb helyet foglal és kevesebb energiát igényel, mint a szintén nem túl elavult LED-es rendszerek. 
A lézeres HUD kijelző elvileg minden piacon elérhető októbertől, a brit zászlóba burkolt Evoque exportjáról nincsenek információk.
Nincs ennél angolabb autó 4