Ne csak a kocsidra, a bőrödre is adj! Nem mindegy, hogy mit kell nézned mindennap a visszapillantóban… Ha bizonytalan vagy, mi az igazán férfias választás arckrémek területén, adunk egy tippet: a brit Bulldog.

A Bulldog cég kifejezetten férfi igényekre szabja termékeit. Sok férfi szerint a bőrápolás női dolog. De azt elfelejtik, hogy a nők és a férfiak bőre ugyanúgy kiszáradhat és öregszik. Ezért a férfi bőrt is ápolni kell. Ezen a terepen meg a Bulldog verhetetlen.

A csomagolás bonyolult szakzsargonja helyett minden, amit a Bulldog csinál, egyszerű és hatékony.

Menj rá a bőrápolásra! (X) 1

A márka alapító atyja Simon Duffy, bőrápoló termékek között válogatva vette észre, hogy nem találni egyszerű és hatásos, kifejezetten férfiak számára készült arcápolókat. Úgy döntött, változtat a helyzeten. Hosszas kutatómunka és fejlesztések eredményeképpen 2007-ben alapította meg a Bulldog férfi arcápoló termékcsaládot Angliában. A márka 2010 óta gyárt exportra, jelenleg több, mint 20 000 üzletben forgalmazzák termékeiket olyan eltérő piacokon mint Dél-Korea, az Egyesült Államok és Ausztrália.

A Bulldognál mindig a helyes utat választják. Termékeik nem tartalmaznak mesterséges színezéket, szintetikus illatanyagokat vagy állati eredetű összetevőket (minden termékük vegán és állatkísérlet-mentes). Gazdag, természetes alapanyagokat adnak a kézműves alapanyagokhoz, hogy magas minőségű termékeket kínáljanak elérhető áron. Az arc- és szakállápoló termékcsalád fő összetevői közé tartoznak a guatemalai Közösségi Kereskedelmi projektből származó aloe vera, az Angliában termesztett és feldolgozott camelina növényből nyert camelinaolaj, és a fitokemikáliákat – úgy mint polifenolokat és koffeint – tartalmazó zöld tea.

Menj rá a bőrápolásra! (X) 2

Ráadásul a Bulldog az első férfi bőrápoló márka a világon, amelyik cukornádat használ a csomagolás nyersanyagaként. A termékek csomagolásának legalább 50%-a cukornádalapú, növényi műanyagból készül.

Az alábbi Bulldog termékeket találhatod a Rossmann üzleteiben:

  • Original Hidratáló Arckrém, 100 ml
  • Original Arclemosó, 150 ml
  • Original Szakállsampon & Kondicionáló 200 ml
  • Original Szakállbalzsam, 75 ml
  • Original Szakállolaj, 30 ml

Még több információért látogass el a www.bulldogskincare.com oldalra!