A verda már megvan, lemosva és csurig tankolva várja, hogy beülj és elfordítsd a kulcsot. A kedvenc CD-d bekészítve, a haverok felcsörögve, szép sorban felkapod őket.

A hangulat garantált, mi pedig adunk néhány tippet, amitől még stílusosabb lehetsz, ha imádott autóddal közlekedsz.

Óra

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 1

Autodromo Group B Watch – Az Autodromo óráját a ralizás aranykora ihlette. Ha az autósportnak van vallása, akkor a nyolcvanas évek ralija, a B-csoport küzdelmei előtt emelik a legmagasabb, legfényűzőbb oltárt a benzingőz templomában.

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 2

A józanság messze elkerülte akkor a pályákat, pengeélen autóztak ők, nem murván. Ezen korszak előtt tiszteleg a Group B Watch, ami Miyota 9015 3 automata mechanikával van ellátva, és 50 méterig vízálló. Az óra háza saválló acél és titán ötvözete, a számlapot zafírüveg mögött találjuk. Az ára 250 ezer forint körül mozog.

Cipő

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 3

OMP Carrera High Driving Boots -Ebben az elegáns, teljesen bőr versenyzőcipőben nem csak a pályán, hanem bárhol megjelenhetsz. De ha úgy döntesz, hogy mégis ezzel ülnél egy versenyautó volánja mögé, akkor sincs gond, ugyanis ez a lábbeli megfelel a FIA 8856-2000-es versenyruházati szabványának. Kívülről ellenáll az olajnak és az üzemanyagnak, belül pedig úgy alakították ki, hogy hosszú távú vezetés során is kényelmes legyen. Ára 87 ezer forint.

Napszemüveg

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 4

Szintén az Autodromo dobta piacra a Stelvio névre keresztelt napszemüveget, ami nevét Európa második legmagasabb, aszfaltozott közúton megközelíthető hágójáról kapta. A 2800 méteres magasságig kígyózó Stelvio-hágót még júniusban is részben hó fedi. A stílusos napszemüveg ára 77 ezer forint.

Farmer

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 5

GAS SAX TAPE WB67 -Kicsit koptatott, kicsit szaggatott, pont ahogy kell, nem vitték túlzásba. A szára pedig gyűrött, amit nehogy kivasalj a mosás után, és ezt mondd meg a csajodnak is ha van, és ő vasalja a ruháid. Ára 56 900 forint.

Kesztyű

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 6

Outlierman Heritage Driving Gloves – Ez a kesztyű már csak azért is jó választás, mert passzol a piros szövetszíjjal ellátott Group B órához. Plusz egy valamirevaló sofőr bizony bőrkesztyűben vezet. Nem, ez a kategória nem ciki. Ára 56 ezer forint.

Kabát

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 7

Pagnol M1A Auto Jacket – A kép ugyan magáért beszél, de nem árt ha felkészülsz arra, hogy ha egy ilyen kabátban indulsz útnak péntek este, nem kizárt, hogy a haverok helyett csajok fognak veled tartani az éjszaka végén. A bőrkabát ára 144 ezer forint.

Kulcstartó

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 8

Jaguar Racing F1 kulcstartó – Ez a sárgaréz szelepvezető bizony egy 2004-es F1-es Jaguar Cosworth-ben volt, amit a Ledon Gifts gyűrűre fűzve árusít. A cég kimondottan arra specializálódott, hogy nyugdíjazott versenyautók alkatrészeiből készítenek ajándéktárgyakat. Az ára nem több mint 2000 forint.

Póló

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 9

Nem kell lángoló dugattyú, vagy klasszikus versenyautó a pólódra. Elég egy jól eltalált felirat minimál stílusban, és sokak elismerését be fogod gyűjteni. Mondjuk egy ilyen “A szabadság egy teli tank” pont megteszi.

Ing

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 10

GAS KANT WY93 – Ha póló helyett inkább inget választanál, akkor ez a patent farmering nem lehet rossz opció. Most úgyis kezd újra divatba jönni. Ára 49 900 forint.

Kabát alternatíva

Mutatunk néhány menő kiegészítőt a laza krúzoláshoz 11

GAS CHERIF – Azért raktunk be még egy kabátot, mert jön a hidegebb idő, és ez picit melegebb, mint a bőrkabát, ráadásul nem kevésbé menő ez a bomber stílus. Ára 69 900 forint.