A Motors.co.uk kutatásai szerint tévednek azok a férfiak, akik szerint drága, csillogó autócsodájuk láttán ellenállhatatlan vágyat éreznek a nők, hogy közelebbről megismerkedjenek velük. Ez különösen rossz hír az emberiség számára, ugyanakkor jellemző a férfiak és nők közötti kommunikációs szakadékra, mivel a megkérdezett férfiak 48 százaléka élte életét ezen (téves) irányelv útmutatásai szerint.

Szóval ha csak családalapítási okokból gyűjtöttél sportkocsira, válts gyorsan – de mire is? 
A brit oldal szerint környezetbarát autóra. Miközben a gyors, drága autók tulajdonosait arrogáns, önző, veszélyes alakoknak tartják a nők, a hibrid vagy elektromos autóval közlekedők biztonságos, intelligens és lelkiismeretes ember benyomását keltik. 
Mivel ezek ma még sajnos legalább annyiba kerülnek, mint egy jobb fajta sportos járgány, legtöbbünknek valami alternatíva után kell néznünk. 
Jössz, béjbi?

Jössz, béjbi?

Nos, van remény: ha unalmas népautóval jársz, keményen dolgozó embernek, biztonságos vezetőnek tetszel. 
Ami a színeket illeti, ott nincsenek meglepetések: a nők fantáziáját a fekete mozgatja meg… 
Na de hogy egy kicsit a másik oldalról is beszéljünk: azok a hölgyek, akik terepjáróval járnak, örülhetnek, ha már van családjuk, mivel a legtöbb férfi arrogánsnak, udvariatlannak és önzőnek tartja őket. 
Mint minden kutatást, ezt a felmérést is a társadalmi összefüggések fényében kell néznünk; az angliai eredmények nem feltétlenül fordíthatók át egy az egyben a Kárpát-medencére.
Drága is, gyors is, elektromos is: a Tesla Model S minden igényt kielégít - pláne így feketében

Drága is, gyors is, elektromos is: a Tesla Model S minden igényt kielégít – pláne így feketében

A gyermekét szabadidőjárművel iskolába hurcoló anyuka képe például itthon inkább elérendő vágyálom, mint kiábrándító valóság. Azt se feledjük persze, hogy továbbra is léteznek olyan szituációk (és hölgyek), akiket még a fejlett társadalmi tudatú nyugaton is kizárólag a szárnyas ajtós szupersportkocsik hoznak lázba. 
Igaz, számukra a lelkiismeretesség és az intelligencia nem feltétlenül sokatmondó fogalmak.