Sosem játszottam el úgy igazából az autóval csajozós figurát, pedig lett volna rá alkalmam bőven. Szebbnél szebb és drágábbnál drágább tesztautókkal furikázom nap mint nap és látom a reakciókat is, amit egy magamfajta fiatal srác kivált az emberekből egy zsírúj, villantós verdában.

De maradjunk a nőknél! Számukra rendkívül fontos a biztonság, a megfelelő egzisztencia, amit egy autóból többé-kevésbé le lehet szűrni. Ez eddig nem is baj, anyagias világban élünk. Baj viszont, hogy mostanában elszaporodott az a mutáns nőféle, akinek csak a pénz a fontos, és ezért szinte bármit megtesz, vagy eltűr.

Érdekes, hogy ennek a csoportnak nagy része nem él rossz körülmények között, sőt legtöbbjüket a plázacica kategóriába sorolnánk be, ha létezne ilyen.

Ismertetőjelük a felettébb kihívó öltözködés, a festett szőke hosszú haj, és hogy néha még saját magukkal sem állnak szóba. Élőhelyük hétköznap a plázák és fitnesstermek környéke, hétvégén pedig a felkapottabb szórakozóhelyek környékén vadásznak zsákmányra.

Egy részük fondorlatos módon hagyja magát becserkészni, míg mások kíméletlenül lecsapnak és egyből tudomásunkra hozzák, kivel is van dolgunk valójában. Ha lehet, akkor én inkább az első típusra szavazok.

Menjünk portyázni!

Irány az éjszaka! Ha biztosra akarunk menni, várjuk ki a péntek estét és pattanjunk be frissen mosott és/vagy nagyon drága autónkba. Nem árt, ha tudjuk, valószínűleg nem ilyen módon fogjuk felcsípni életünk párját. Miután leküzdöttük magunkban ezt az erkölcsi akadályt, hajtsunk egy felkapott szórakozóhely környékére. Budapesten tipikusan ilyen hely a Hajógyári-sziget, vagy a Széna téri bevásárlóközpont környéke.

Itt falkába verődött plázacicákra lelhetünk. Ők maguk általában Toyota RAV4-gyel vagy valami hasonló “cicaautóval” járnak, nekünk ennél jobbat kell felmutatnunk. Nem árt, ha valami ismert jelzés van autónkon. Lehet csillag, propeller, karika, vagy netán valami állatfigurás (lovacska, bika, vadmacska stb.)

Nyáron a kabriókkal lehet a leginkább vadítani, legjobb egy hatos BMW, vagy az SL Merdzsó, de jók lehetünk egy szimpla Audi A4-essel is. A csini csajok jelentős része odáig van a nagy és erős terepjárókért, ez főleg az X5-öst és az ML-t jelenti. Örvendetes vagy sem, mostanában egyre többen felismerik a Hummert és az Infinitit is.

Ne keseredjünk el akkor sem, ha sportautóval nyomjuk, bár a hölgyek maguk általában nem szívesen utaznak ilyennel, mert nehéz belőle kiszállni tűsarkúban és miniszoknyában.


Az autó nem elég, cselekedj!

Persze egy jó autó önmagában még nem oldja meg nőügyeinket, a siker érdekében megfelelő magabiztossággal kell fellépnünk. Többféle módszert is alkalmazhatunk.

Gyalogos nőcik becserkészése – A dudálást, fütyülést hagyjuk ki! Válasszuk ki a fent említett helyszínek egyikét. Itt előszeretettel rohangálnak lengén öltözött és lazább erkölcsű egyedek, akik pont megfelelnek elképzeléseinknek. Guruljunk a kiszemelt áldozat mellé és hülye, esetleg normális dumával elegyedjünk szóba vele. Ha ez nem megy, törekedjünk arra, hogy minél többen lássanak kint, így bent már könnyebb dolgunk lesz. A tánctéren való kulcslóbálás már égőnek számít.

A szórakozóhelyek környékén persze nem csak a csajok előtt, de a biztonsági őrök előtt is növelhetjük presztízsünket. A parkolást segítő őrök jóval kedvesebbek velünk, ha a halogén izzó helyett xenon lámpával világítunk a szemünkbe. Ilyenkor könnyebb helyet találni, még többen látnak, és még nagyobb önbizalmunk lesz.

Az igazán bátrak nem csak az éj leple alatt, de akár hétköznap az utcán is próbálkozhatnak. Persze ekkor számolnunk kell a feltartott autósok haragjával, de a szerelem nem ismer határokat.

Autóból autóba – A leszólításnál valamivel könnyebb eset, mikor egy autós hölgytársunkat szúrjuk ki forgalomban. Néhány pillantás, átmosolygás után gyorsan leszűrhetjük, hogy a kiszemelt nőstény mutat-e hajlandóságot egy kis kalandra. Pozitív reakciók esetén nyugodtan dobjuk ki a vészvillogót, és ha minden rendben ment, akkor aligha van akadálya egy útszéli csevejnek.

Saját tapasztatból tudom, hogy ezt a módszert a fiatal rámenős csajszik is előszeretettel alkalmazzák. Ettől mindig megrémülök. Valahogy nem tudom elhinni, hogy a személyes varázsom vette rá őket a lépésre, mivel általában vaksötét van, és épp egy puccos autó van a seggem alatt.

Amikor a nők vadásznak

Egy átmulatott éjszaka után, hazafelé menet épp egy lámpánál üldögéltem Kovi haverommal (nem a pornós) a Flórián térnél egy szolid Nissan 350Z-ben, amikor 2 csajszi megtalált minket egy Puntóval. Gyorsan kiderült, hogy azonos helyen voltunk, majd a sofőr leányka gyorsan sajnálkozását fejezte ki, amiért nem találkoztunk odabent. Rövid párbeszéd és részvétnyilvánítás után egy kövér gázzal magunk mögött hagytuk a kísértést, a könnyű prédát.

Szerencsére az évek folyamán sem vesztettem sokat vonzerőmből :-) Januárban az Üllői úton, majd a körúton vett üldözőbe egy Ford Puma, amiben egy feltűnően csinos, telefonáló és közben erősen (rám)mosolygó nő ült. Látszólag nem zavarta, hogy jóval idősebb nálam, elég volt, hogy egy 911 Carrera S-ben feszítek. Módszereim kevésbé változatosak ezen a téren, úgyhogy ezt a helyzetet is egy padlógázzal oldottam meg.

Konklúzió

Bármilyen jó autód is van, semmire sem mész vele, ha beszari vagy.

Tanácsok

– Légy rámenős, de ne viselkedj agresszíven. Lényeges, hogy természetesnek tűnj!
– Kerüld a palik mellett ülő nők stírölését a saját érdekedben!
– Éjszaka ne viselj napszemüveget, nappal viszont minél többször!
– Ne bömböltesd lehúzott ablak mellett a zenét!
– Bevetés előtt glancold ki a kocsit!
– Ne igyál vezetés előtt/közben, mert a rendőrök is hajtanak a szép kocsikra éjszaka! Vajon miért?
– Költözz el otthonról, vegyél/bérelj saját lakást!