A Gia Cuzzo Renault Laguna 2001 1

A Gia Cuzzo Renault Laguna 2001

A Gia Cuzzo eddigi kínálatában a japán modelleké volt a főszerep. A tuningelemek egyszerűen felszerelhetők mind az ötajtós, mind a kombi karosszériás változatokra.

Mélyebbre nyúlik az első lökhárító az alászerelt spoilertoldatnak köszönhetően. Ez a spoilerajak kialakításának köszönhetően növeli az első tengelyre ható leszorító erőt, és csökkenti az autó alá jutó, felhajtó erőt generáló levegőmennyiséget. Több levegőt juttat viszont a fékekhez a spoiler két oldalába vágott, ráccsal borított levegőbevezető-nyílás.

Új az autó oldalára szerelt nagyobb küszöb is, masszívabbnak láttatja az autó ezen részét az új elem. Kiegészítették a hátsó lökhárítót is, a felszerelt légterelőnek köszönhetően sportosabb lett az autó hátsó része is. A csomagtartó tetejére hátsó szárnyat szereltek, amit ragasztással rögzítenek, nem veszélyeztetve a gyár által biztosított átrozsdásodás elleni garanciát. A szárny két oldalán a Volvo modelleket idéző helyzetjelző lámpákat helyeztek el.

18 colos “Emotion Line” könnyűfém felnit kínál a Gia Cuzzo az új Lagunához melyekre 225/35 R 18-as gumikat szerelnek. Természetesen rendelhető az autóhoz sportfutómű is, rövidebb sportrugókra és keményebb lengéscsillapítókra cserélik a széria alkatrészeket. Az alacsony oldalfalú gumiknak és a sportfutóműnek köszönhetően jócskán megnőtt az autó kanyarstabilitása és útfogása.

Még nem készült el az autó motorjának átalakítása, de rendelhető már sportlégszűrő és sportkipufogó a Lagunához. Két 90 milliméter átmérőjű rozsdamentes acél kipufogóvéggel látták el a sportdobot.

Az autó belsejébe a külső színnel megegyező bőr vagy alumíniumból készült, polírozott váltógombot kínál a Gia Cuzzo. Sportosabb alumínium pedálsor vette át az eredeti szerepét.