Egy ausztrál startup az Indiegogón gyűjt pénzt találmánya, a Radiomize nevű autós kiegészítő gyártására.
A kütyü egy a kormánykerék-huzaton helyet foglaló apró tapipad, amivel a párosított okostelefonunkat vezérelhetjük a korábbiaknál is kényelmesebben.
A Radiomize-zal a telefonra telepített alkalmazáson keresztül érintésekkel irányíthatjuk a zenelejátszást, halkíthatunk-hangosíthatunk, üzeneteket olvashatunk vagy olvastathatunk fel, és akár a híreket is átpörgethetjük anélkül, hogy a készüléket a kezünkbe kellene venni. 
 
Tapipadot a kormányra! 1
A kütyü tervezésénél a biztonságra is ügyeltek: ha a telefon/tablet GPS-e és mozgásérzékelője szerint a jármű halad, a Radiomize gombjával csak a zenevezérlés és az üzenetek felolvastatása érhető el, de álló helyzetben a szöveges tartalmak (üzenetek, hírek) görgetése is szabad. 
A gomb vészjelzés funkcióval is rendelkezik: baleset, vészhelyzet esetén öt kijelölt címzettnek küldheti el az előre betáplált SOS-üzenetet a helyadatokkal együtt.
Az Indiegogón 50 ezer dollárt szeretnének gyűjteni a készítők, ha az meglesz, július-augusztusban kerül az eszköz a támogatókhoz. Jelenleg 45 dolláros (13 ezer Ft) támogatásért cserébe jár a Radiomize, de a tervezett piaci ár ennek duplája lesz.