Egy San Franciscó-i startup új kütyüje, a VOYO széleskörű szolgáltatásokat kínál az autótulajdonosoknak.
Az autó ODB II – diagnosztikai – portjára és az motorvezérlőhoz csatlakozó két kis mütyürrel – az utóbbi opcionális -, valamint a hozzájuk tartozó okostelefonos alkalmazással a tulajdonos képes lesz követni az üzemanyag-fogyasztást, a hibakódok alapján értesítést kapni a problémákról, nyomon követni a járművet. Egyes Ford-, General Motors- és Toyota-modelleknél stop-start funkciót is kap az autó. 
 
Diagnosztizál, spórol, ajtót nyit az új kütyü 1
A VOYO prémium csomagjával a fentiek mellett olyan kényelmi szolgáltatások is járnak, mint a tulajdonos közeledtére kioldó immobilizer, az automatikus zároldás és a csomagtérajtó nyitása, sőt a felhasználó még azt is beállíthatja, hogy adott időben ne lehessen elindítani az autót. 
Diagnosztizál, spórol, ajtót nyit az új kütyü 2
A VOYO kickstarteres közösségi finanszírozási kampányában máris másfélszeresen túlszárnyalták az eredetileg kitűzött 50 ezer dolláros célt, így biztosra vehető a megvalósulás. A VOYO Contorller korai előrendeléssel örökös prémiumcsomaggal 100 dollár (28 ezer Ft), az ajánlat lejárta után három éves prémium előfizetéssel 160 dollár (45 ezer Ft). A motorchippel kiegészített csomag 200 dollár.