Nem tudom, készült-e felmérés arról, hogy mekkora igény van egy olyan bringára, amin autós technológiákat alkalmaznak, mindenesetre elkészült a kétkerekű, amit akár okosbringának is nevezhetünk. 
A Vanhawks Valour kerékpár forradalmi újdonságai közé tartozik a holttérfigyelő rendszer, így mikor autó közelít hozzánk, elkezd rezegni a kormány. De akár a telefonunkkal is összekapcsolhatjuk a bringa “agyát”, ami nem csak részletes diagnosztikát vezet a megtett útvonalról és a közben elégetett kalóriáról, hanem az  okoskészülékünkön beállított navigációt a kormányra helyezett LED-ek segítségével közli velünk. 
Azon az oldalon villannak fel a lámpák, amerre kanyarodnunk kell. De úgy érzem, ez videó segítségivel könnyebben szemléltethető. 
Ez még semmi, ugyanis a Valour  folyamatosan gyűjtögeti az információkat a forgalomról, az út minőségéről, az emelkedőkről és a bicikliutakról is, így ezek alapján később saját útvonaltervet javasol számunkra. 
Bringa, autós tulajdonságokkal 3
A vázat az emberi csontról mintáztak, ennek okán igen strapabíró, a szénszálas anyagoknak köszönhetően pedig alig nyom többet 7 kilogrammnál. A tervezésnél odafigyeltek, hogy ne csak erős és könnyű legyen, hanem kényelmes is, állítólag a Vanhawks Valour kevésbé terheli a nyakat és a hátat, mint “hagyományos” társai.
Bringa, autós tulajdonságokkal 4
Ahhoz képest, hogy mennyi mindent nyújt nekünk ez a bringa, az ára egész tűrhető, 1000-1200 dollárt kicsengetve (kb. 240 ezer forint) bárki hazavihet egyet a nappaliba. Ezt azért kár lenne a garázsban, vagy a pincében dugdosni.