Ha gondot okoz, hogy télire mi legyen a bringával, a MOL nyújtotta szolgáltatás megoldás lehet. Új, kerékpármegőrző szolgáltatással bővült ugyanis a vállalat Bringaprogramja. 2012 novemberétől 2013. április 30-áig a társaság őrzött, zárható és fűtött raktárban szakszerűen tárolja, továbbá az általános karbantartást is elvégzi a behozott bringákon.

A kerékpár-tulajdonosnak mindössze annyi dolga van, hogy nyitvatartási időben vigye el bringáját a 1011. Budapest, Fő utca 14-18. szám alatt található bikeLAB szaküzlet és szervizbe.

A boltból részletes átvizsgálás és 1990 forint kifizetése után elszállítják a biciklit egy biztonságos, fűtött raktárba, ahol szakszerűen tárolják. Mindezeken túl a szükséges karbantartást is elvégzik a megőrzött kerékpáron.  

A Bringaprogram keretében a MOL tavaly óta 125 benzinkúton működtet Bringapontokat. Ezen felül több nyári fesztiválon biztosított ingyenes szervizt és tanácsadást, illetve biciklikölcsönzést. Később a fesztiválokon használt bicikliket az állami gondozásban élő és veszélyeztetett gyerekeket támogató Ágota Alapítványnak adományozták. A fővárosban, az Erzsébet téren elindította a MOL a bringamentőt is, ahol júniustól októberig ingyen szervizzel várták a kétkerekűeket.