Az ügyfelek különleges igényeit megvalósító Mercedes Manufaktur stúdió keverte ki azt a Kalahari Gold Magno színt, amiből az AMG SL legújabb limitált szériájának nemcsak a karosszériájára, de belső terébe is jutott bőven.

Bearanyoztak száz Mercedest, az egyik a tiéd lehet 1

A csillogó festést matt fekete keréktárcsák ellenpontozzák, de a 21 colos felnik pereme és központi része megint csak aranyszínű – cserébe a féknyergek is feketék.

A mindössze 100 darabra méretezett, limitált kiadás a Mercedes újkori szokása szerint megkapja mindkét AMG Night külső optikai csomagot, valamint az AMG Aerodinamikai csomagot. Ez azt jelenti, hogy számos külső karosszériaelem és kiegészítő légterelő szerelvény fényes fekete kivitelű, akárcsak a kipufogóvégcsövek, a típusjelzés és a faron elhelyezett Mercedes-csillag.

Bearanyoztak száz Mercedest, az egyik a tiéd lehet 13

Az AMG Performance sportülések szintén feketék, de a Nappa bőrt aranyszínű cérnával varrták, akárcsak az AMG Performance sportkormányt és a padlószőnyeget. Az első ülések hátoldalának burkolata aranyszínű.

Az AMG SL 63 4MATIC+ a széria legerősebb nem hibrid motorját kapta: a 4,0 literes, V8-as biturbó benzinmotor csúcsteljesítménye 585 LE, maximális forgatónyomatéka 800 Nm. Az autó 3,6 mp alatt gyorsul 0-100 km/órára, végsebessége 315 km/óra.

Bearanyoztak száz Mercedest, az egyik a tiéd lehet 14