Egy jármű birtoklása nemcsak kényelem, hanem mindennapi szükséglet is. A DEFEND INSURANCE GROUP (DEFEND) kiemelkedő biztosítási programokat nyújt a gépjárműiparban. Közel három évtizednyi tapasztalattal, a speciális biztosítási termékek vezető szolgáltatójaként van jelen Közép- és Kelet-Európában és az Egyesült Királyságban. Jelenleg több mint egymillió elégedett ügyfélnek nyújt biztosítást a vállalat 11 piacon, a 4000 partnert számláló masszív hálózatán keresztül, beleértve a biztosítási alkuszokat, brókereket és a gépjármű-kereskedőket.

“Célunk, hogy személyre szabott biztosítási termékeken, gyors kárügyintézésen és kitűnő ügyfélszolgálaton keresztül segíthessünk a kockázatok csökkentésében, és a biztonság, valamint a pénzügyi stabilitás érzésének növelésében, mind ügyfeleinknek és partnereinknek” – hangsúlyozza Nagy Emília, a DEFEND magyarországi Country Managere.

Hatékony védelem: kockázatok áthidalása speciális biztosítással 1
GAP biztosítás: vissza az utakra megalkuvás nélkül

A DEFEND kiemelkedő ajánlata, a GAP (Guaranteed Asset Protection – Garantált Eszköz Védelem) vételár-biztosítás védelmet nyújt a gépjármű-tulajdonosoknak az értékvesztés pénzügyi kockázatában. A járművek az első néhány évben eredeti értékük akár 50 százalékát is elveszthetik, mely jelentős anyagi kockázat egy totálkár vagy lopás esetén. A DEFEND Gap biztosítás fedezi az alapbiztosító által meghatározott káridőponti érték és az eredeti vételár közötti különbözetet, elegendő pénzügyi alapot biztosítva a jármű pótlására.

Kiterjesztett garancia: gondtalan vezetés

Egy autó vásárlása vagy birtoklása, a váratlan javítási költségek miatt, gyakran félelemtől terhes. A DEFEND Car Protect kiterjesztett garancia feloldja ezt a feszültséget, biztosítva a mechanikai, elektromos és elektronikus meghibásodásokat, akár 15 éves járművekre is, egyénre szabhatóan, rugalmas futamidővel, futásteljesítménnyel és választható önrésszel. 

Hatékony védelem: kockázatok áthidalása speciális biztosítással 2

Elköteleződés a minőségi és gyors szolgáltatás iránt

A minőség biztosítása és a gyors, segítőkész szolgáltatás a DEFEND alappillérei. Egyedül a tavalyi évben a társaság több mint 36 000 kárügyet dolgozott fel, jóváhagyva és kifizetve a benyújtott igények közel kétharmadát. “Célunk, hogy gyorsan, késlekedés nélkül reagáljunk a kárigényekre, biztosítva, hogy ügyfeleink mielőbb visszatérhessenek a napi rutinjukba”, nyilatkozza Nagy Emília.

A bizalom nélkülözhetetlen a biztosítások terén, és a DEFEND partneri kapcsolata az A- (Kitűnő) minősítéssel rendelkező Fortegra Europe Insurance Companyval pénzügyi stabilitást és minőségi szolgáltatást biztosít. Az ügyfelek elégedettsége visszatükröződik a Google Review-n található, több mint 800 elégedett ügyféltől kapott 4,7 csillagos értékelésen, ami jól mutatja a bizalmat, melyet az ügyfelek helyeznek belénk.

Hatékony védelem: kockázatok áthidalása speciális biztosítással 3

Azoknak, akik átfogó biztosítást keresnek, érdemes felfedezni a DEFEND kínálatát a www.defendinsurance.eu oldalon, vagy egyszerűen megkötni a biztosítást a www.defend-online.hu oldalon.