Jelentősen megnövelt motorteljesítmény, áthangolt kipufogó, széles kerekek, vad megjelenés:  így kell kinéznie egy adott autó sportváltozatának. A Mini John Cooper Works Countryman így is tett, például.

A Mini Cooper SE John Cooper Works azonban csak a látványelemeket alkalmazza a JCW univerzumból, hajtáslánca – hiszen ott az SE típusjelzés – a sztenderd 160 kW-os (218 LE), 330 Nm-es villanymotor, ami álló helyzetből 6,7 mp alatt gyorsítja 100 km/órára az autót, és akár 402 kilométeren át is üzemel egyhuzamban, ha gazdája felelősségteljesen osztja be az 54,2 kWh kapacitású akkumulátorban tárolt elektromos energiát. Ezután akár 95 kW-tal tölthető fel ismét az akku.

Sportkocsinak mutatja magát ez a békés villanyautó 1

 

 

Ez a villanyautó többféle kivitelben rendelhető meg, ezek egyike a John Cooper Works optika, ami piros-fekete-fehér színvilágot, kockás zászlóval díszített műtőmaszkot, 18 colos, speciális rajzolatú felniket, piros nyerges fékrendszert, valamint látványos dekorsávokat tartalmaz.

Az első és hátsó lökhárító betétje sem hiányzik a pakkból, és a LED-es fénygrafika is eltér a többi felszereltségi szinten alkalmazottól.

Sportkocsinak mutatja magát ez a békés villanyautó 59

Az utastérben pirossal varrott műbőr kárpitozás, piros-fekete texturált szövetbetétek, kockászászló-dekor teremt megfelelő hangulatot. A választható üzemmódok között ott a JCW gokart beállítás is, ami az egyedi műszergrafika mellett speciális hanghatásokat és módosított gázreakciókat kínál.

Sportkocsinak mutatja magát ez a békés villanyautó 60