A Ford az 1970-es években számos típusához – az F100 és F-150 pick-upokhoz, a Bronco szabadidőjárműhöz, az Econoline furgonhoz, és egyebekhez  – kínált Free Wheeling optikai csomagot. Ennek fő eleme az oldalfalat borító, színpompás (legtöbbször naplementét idéző) matricázás volt, amelynek megjelenését fekete hűtőmaszk és lökhárító tette még hangsúlyosabbá. A csomag különleges kivitelű keréktárcsákat, valamint egyedi utastéri részleteket is tartalmazott.

A diszkókorszakba repít vissza a Ford új optikai csomagja 1

A Bronco Sport limitált kiadásaként megvalósult, modern utód ízléses visszafogottsággal hozza vissza ezt a hangulatot. A fekete keréktárcsákat piros betétek dobják fel, a tetőlemez szintén fekete – a hűtőmaszk viszont ezüstszínű. A piros, narancs, sárga és ezüstszínű matricázás az oldalfalakon, valamint a motorházfedélen és a hátfalon látható.

A diszkókorszakba repít vissza a Ford új optikai csomagja 21

Ford Bronco Sport Free Wheeling

A fekete-szürke utastérben a fent említett naplemente-színösszeállítás köszön vissza az ülések betétein, a képet színátmenetes öltések árnyalják. A Free Wheeling csomagos Bronco Sport crossover az alapkivitelű 1,5 literes, 181 lóerős négyhengeressel érhető el.

a videó a hirdetés után indul