A benzinmotoros verzió után hamarosan elektromos kivitelben is elérhető lesz a Honda N-Van, a márka mikroautója. A japán kei-car előírásoknak megfelelő modell hossza a 3,4 métert sem éri el, belül viszont igazi csoda várja az utasokat: a vezetőjén kívül az összes ülés a padlóba hajtható, így teljesen sík felületet kapunk, és mivel az utasoldalon nincs B-oszlop, hatalmas nyíláson keresztül közelíthető meg a belső tér.

Városi villanyautó 3 millió Ft alatt 1

Az autót 2018 óta forgalmazzák 660 cm3-es, háromhengeres benzinmotorral, amely turbós kivitelében 64 lóerőt és 104 Nm-t ad le. 2024 tavaszától pedig érkezik a villanymotoros verzió.

Ennek paraméterei nem ismertek, kivéve az elméleti hatótávolságot, amit 200 kilométernek ígér a Honda. Ez városi használatban elegendőnek tűnik, a rendelkezésre álló helyet figyelembe véve pedig igazi mérnöki csoda, hogy egyáltalán elfért ennyi akkumulátor az autóban.

A legszebb, hogy a parányi villanyautó ára várhatóan nem haladja meg a benzines verzióét, azaz egymillió jen (2,8 millió Ft) körül alakul majd. Az ajánlat egyetlen szépséghibája, hogy a Honda nem exportálja Európába az autót, és nem is tervez ezen változtatni.

Városi villanyautó 3 millió Ft alatt 20