Önvezető technológia, vezetőfelismerő funkció, a panoráma napfénytetőbe integrált, kiterjesztett valóságú kijelző, indukciós akkumulátortöltés, bőr alá ültetett kommunikációs implantátum: minden olyan funkciót belezsúfolt legújabb alkotásába a Lynk & Co, amelyet a közeli vagy távoli jövőben elvárhatunk az autóipartól.

Plug-in hibrid űrszedán a Volvo testvérmárkájától 1

Nem véletlenül kapta a The Next Day (azaz „a következő nap”) nevet a tanulmány, amely nagyon úgy tűnik, hogy csak digitális formában létezik. A márka már ismert orrkialakításához kupés vonalvezetésű farrészt rajzoltak; a kettőt eltérő színű fényezés választja el egymástól.

Plug-in hibrid űrszedán a Volvo testvérmárkájától 19

A négy szárnyas ajtó teljességgel valószínűtlen elképzelés, nem úgy, mint a robotüzemmód aktiválásakor hátracsúszó ülés, eltűnő kormánykerék, valamint az orrból előbukkanó szenzorcsoport. A hátsó karosszériaburkolat variálható aerodinamikai elemként is szolgál, az ökörszarv kormánykeréken kiegészítő kijelzőt helyeztek el. Mindezeket az alábbi videóban is megtekintheted.

a videó a hirdetés után indul

A tanulmányt bemutató videóból az is kiderül, hogy hibrid hajtásláncról van szó, amely az első kerekeket belső égésű motorral, a hátsókat egy vagy több villanymotorral hajtja. Az emissziómentes hatótávolság (megint csak a videó tanúsága szerint) eléri a 176 kilométert.

Plug-in hibrid űrszedán a Volvo testvérmárkájától 20