Kiiro japánul annyit tesz, sárga. Ehhez képest a Nissan Juke Kiiro nem sárga, de még csak nem is fekete, pedig ez is adná magát, hiszen a limitált kiadás a Robert Pattinson főszereplésével (és a Nissan támogatásával) idén márciusban érkező A Batman című film apropóján kerül forgalomba.

Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 1
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 2

Nem volt még ilyen pici autója Batmannek

Nem volt még ilyen pici autója Batmannek

Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 16
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 17
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 18
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 19
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 20
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 21
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 22
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 23
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 24
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 25
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 26
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 27
Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 28
Fotó megosztása:

Nem, a Nissan Juke Kiiro speciális szürke fényezést kapott, amit sárga részletekkel dobtak fel a tervezők. Egy kis fekete mégis került az autóra: a 19 colos keréktárcsákat fényezték sötét tónusúra. Egyébként az első lökhárító alumíniumperemet kapott, illetve a külső tükröket, valamint a tetőkeretet speciális mintázat díszíti.

Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 29

Az utastérben a karosszéria szürke-sárga színpárosítás folytatódik: a fekete/szürke műbőr üléseket sárga öltésekkel vadították. A sárga cérnából jutott az ajtókárpitokra, a padlókonzolra, a könyöklőre és a műszerfalra is. és persze az alumíniumelem is visszaköszön a padlókonzolon.

Nem volt még ilyen pici autója Batmannek 30

A Kiiro a harmadik színkódolt Juke-széria: az első kiadásból Kuro (fekete) és Shiro (fehér) sorozatok készültek. Európa mindössze 500 darabot kap a sárga-szürke Juke-ból, de azt nem tudni, más piacokon kapható lesz-e egyáltalán.

A Juke Kiiro technikája a szokásos, a hajtáslánc 114 lóerős, háromhengeres egyliteres turbómotorból és hatfokozatú kézi váltóból áll; opciós a dupla kuplungos automata.

Magyarországon egyébként van egy érdekes ajánlata a Nissan, gyakorlatilag bármilyen színben választható a Juke, ugyanis a kocsikat egy fóliázócéggel kötött megállapodás keretében a vevő igényeinek megfelelőre alakítják át. Ráadásul egyáltalán nem borsos áron.