Elbújtak barátjuk autójában, majd menet közben ráijesztettek. A vicc ült, a sofőr megijedt, de megtörtént, amire nem számítottak, a Suzuki Swift sofőrje nekiment a kocsival egy fának. Így kiderült, hogy ittasan, jogsi nélkül vezetett, a viccet kitervelő srácok pedig megsérültek.

A Somogy Megyei Főügyészség közleménye szerint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt emeltek vádat egy, a húszas éveiben járó férfival szemben. A vádlott jogosítvány nélkül, ittasan vezetett, amikor potyautasai felfedték, hogy a kocsiban ülnek, amivel a vezetésben megzavarták és egy fának csapódtak.

A vádlott 2020 októberében az éjszakai órákban, ittas állapotban Lengyeltóti közelében beült kocsijába, és bár vezetői engedéllyel nem rendelkezett, a kisváros felé hajtott. A férfi nem tudott arról, hogy kiskorú ismerősei a közterületen nyitott állapotban hagyott autója hátsó ülése előtt elbújtak, mivel egyikük csak út közben szólította meg a vádlottat.

Az elkövető annyira meglepődött, hogy nem tudott kellően a vezetésre koncentrálni, így a lejtős kanyarodó szakaszon letért az útról és egy fának ütközve állt meg. A járműben elbújó fiúk mindketten megsérültek, egyikük súlyos, törésekkel járó sérüléseket, másikuk 8 napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket szenvedett.