Egy 45 év körüli nő újraélesztéséhez érkezett segítségül szombat este a központi rohamkocsi, ezért nem értek rá az életmentők szabad parkolóhelyet keresgélni a belvárosi Sas utcában. A ház kapuja előtt megállva, gyorsan magukhoz vették eszközeiket, és rohantak is az emeletre a beteghez, akinél azonnal emelt szintű ellátás kezdődött.

Az elszánt küzdelmet az előszobából váratlanul bekiabáló idegen férfihang zavarta meg, aki a “mentő sofőrjét” kereste. A férfi ugyanis nem tudott tovább várakozni kocsijában ülve, ezért gondolta, hogy kézbe veszi a dolgokat. A nyitva maradt ajtókat kihasználva a mentők nyomába eredt, és még a beteg lakásába is követte őket azért, hogy megkérje, “álljanak el az útból”.

Perceknek kellett még eltelnie, amíg stabilizálni tudták a beteg állapotát, a sofőr csak ezután tudott egy időközben felszabadult helyre átállni a mentővel. A luxusautó vezetője azonban továbbra is elégedetlen volt, feljelentéssel fenyegette a mentőket, amiért “indokolatlanul sokáig használták a kék villogót”. A jelenet után végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget.