Exkluzív anyagválasztás, csak itt elérhető keréktárcsák, különleges kivitelű krómelemek, minden eddiginél különlegesebb megmunkálás jellemzi a Flying Spur Hybrid Odyssean Edition modellt, a plug-in hibrid csúcslimuzin bevezető szériáját.

Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 1
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 2

Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója

Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 13
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 14
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 15
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 16
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 17
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 18
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 19
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 20
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 21
Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 22
Fotó megosztása:

100 százalékban brit gyapjúból készített tweed szövet betétek, a hagyományos magasfényű fabetéteknél 90%-kal kevesebb lakkal kezelt fapanelek mellett speciális, fenntartható forrásból származó bőranyagot alkalmaztak a speciális öltésekkel varrott, háromtónusú ülések kárpitozásánál – nem is azért, mert az most a trendi, hanem mert évtizedekig megőrzi a minőségét.

Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 23

A színválaszték szokás szerint zavarba ejtő, csak az üléseknél ötféle alapárnyalat választható, míg a karosszéria hatféle exkluzív árnyalatban elérhető – de a teljes Bentley-palettáról szemezgethetünk, ha valami hétköznapibbhoz ragaszkodnánk.

Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 24

A 2.9 V6-os benzinmotort egy darab villanymotorral megtámogató hajtáslánc rendszerteljesítménye 544 lóerő (a Bentayga hibrid csak 449-et tud), a kombinált nyomatéki csúcs 750 Nm. Az autó 4,3 mp alatt gyorsul 100 km/órára, a kombinált hatótávolság meghaladja a 700 kilométert.

Kifinomult a Bentley hibrid zászlóshajója 25