Magyarország első számú online autós szaklapjaként mindent tudunk az új és használt autókról, a műszaki adatoktól az értéktartásig, a környezetvédelmi mutatóktól az innovatív technológiai tartalomig. Tudjuk, milyen modellek érkeznek hamarosan és a távolabbi jövőben, tisztában vagyunk azzal, mi miért történik az autóiparban – vagy ha nem, tudjuk, kitől kell megkérdezni.

Egy dologról viszont kevesebbet tudunk: nem ismerjük olvasóink jelenlegi autóvezetési szokásait. Nem tudjuk, mennyi időt töltenek autójukban, és ebből mennyit a volán mögött, sejtelmünk sincs arról, mivel töltik a várakozás perceit, akár a piros lámpánál vesztegelnek, akár az iskola előtt várnak, hogy véget érjen a tanítás. Milyen zenét hallgatnak, tudnak-e szundítani a kocsiban, ha úgy hozza a helyzet, és engednek-e romantikus vágyaiknak, ha minden feltétel adott négy keréken.

Magyarország piacvezető személyautó-forgalmazójával karöltve összeállítottunk egy részletes kérdőívet, hogy megkérdezhessünk autóval kapcsolatos szokásaidról, a vezetéstől az utazáson át az egyéb, álló helyzetben történő használati módokig.

A kérdőív kitöltése nem vesz igénybe 5-6 percnél többet. Kérünk, segítsd a munkánkat azzal, hogy válaszolsz a kérdésekre, mi pedig ígérjük, hogy a válaszok feldolgozása után eláruljuk, mit csinál autójában az átlagos autós.

Kattints a képre és töltsd ki a kutatást!

Milyen sofőr vagy? Áruld el! 1

A nyereményjáték szabályzat ezen a linken érhető el.