Diszkrét, automatikusan kiemelkedő légterelővel helyettesíti a 911 GT3 gigantikus hátsó szárnyát a Porsche mindazoknak, akik megrendelik a közúti versenyautóhoz felár nélkül kínált Touring csomagot. A végeredmény határozottan visszafogottabb, praktikusabb és vállalhatóbb megjelenés.

A továbbiakban esztétikai opciókra korlátozódik a csomag. Kívül alumínium ablakszegélyek és fényezett lökhárító teszi hívogatóbbá az autót, a fényszórók háza sötétített.

A kormánykerék, a váltókar, a padlókonzol, a könyöklők és a kapaszkodók fekete bőrborítást kaptak. Az ülések bőrkárpitozását középső szövetsáv bolondítja meg – persze ez is fekete, akárcsak a tetőkárpit. A fejtámaszokat dombornyomott Porsche logó díszíti. A küszöbbetétek és a műszerfali dekorelemek polírozott alumíniumból készültek.

Báránybőrbe bújtatja vérfarkasát a Porsche 2

A külön rendelhető extrák gyakorlatilag teljes mértékben megegyeznek a 911 GT3 opciós listájának tartalmával, a Touring kivitel közel 50 éves története során most először kérhetünk dupla kuplungos váltót ehhez a felszereltséghez. Egy másik specialitás a Porsche Design limitált karórája, amelyet kizárólag Touring csomagos 911 GT3-asok tulajdonosai vásárolhatnak meg.

Báránybőrbe bújtatja vérfarkasát a Porsche 3

A Magyarországon bruttó 182 ezer eurótól (kb. 64 millió Ft) elhozható Porsche 911 GT3-ról részletesen olvashatsz, ha ide kattintasz.