Megújult az Opel közepes méretű szabadidő-autója. A Mokkáról már ismert vizor hűtőmaszkról azonnal felismerhető az új Grandland. Az emelt hasú zászlóshajó olyan modern technológiákat vonultat fel, mint az oldalanként három sorba rendezett, 84 elemből álló mátrix LED fényszóró, amely az Insignián debütált, vagy az éjjel látó berendezés, ami korábban egyáltalán nem létezett az Opel kínálatában.

 

A Grandland félautonóm közlekedésre képes, kamera és radar alapú rendszere széltében és hosszában képes tartani a jármű pozícióját az autópályasávban. A 100 méterre ellátó Night Vision rendszer képét a 12 colos digitális műszeregység jeleníti meg, míg a központi érintőképernyő választástól függően akár 10 colos átmérőjű lehet. További Opel-specialitás a kifejezetten ergonomikus első sori ülések, amelyek a masszázs kivételével minden modern funkciót kínálnak.

Kívül-belül megújult az Opel kompakt szabadidőjárműve 2

Nem változnak a hajtáslánckínálatban a plug-in hibrid opciók: továbbra is első-, illetve összkerékhajtással kérhetünk villamosított erőforrást a modellhez.

Az árak és a felszereltségi szintek hamarosan nyilvánossá válnak, a megújult szabadidőjármű gyártása ősszel veszi kezdetét a németországi Eisenach városában.