A kaliforniai autópálya-rendőrség (CHP) nemrég bejelentette, hogy letartóztatta a 25 éves Param Sharmát, aki egy Tesla hátsó ülésén ülve „gondatlanul” vezetett a 80-as autópályán.  Mindez azt követően történt, hogy a múlt héten terjedni kezdett egy videó az interneten, amelyen a fentebb leírt mutatványt követte el a férfi.

Csakhogy ő a megjelent videót követően nem meghúzta magát, annak ellenére, hogy a rendőrök bejelentették, hogy tudnak az esetről és vizsgálják, hanem újra a hátsó ülésen utazott, miközben a Tesla Autopilot módban közlekedett. Sőt, újabb videót posztolt – célzottan a rendőrségnek címezve – a hátsó üléses utazásáról. Az autóban lévő képernyőn pedig egy cikk volt látható Sharma „hőstetteiről”.

Ezt követően május 10-én több bejelentés is érkezett egy Tesla Model 3-asról, amelynek vezetőülésében nem volt sofőr. A San Francisco egyik hídján közlekedő járművet egy helyi járőr követte, majd megállásra szólította fel. Sharma átmászott a vezetőülésre, és megállította a Teslát, ezt követően letartoztatták és a Santa Rita-i börtönbe szállították.

Kigúnyolta a rendőröket a hátsó ülésen utazó sofőr 1Kétrendbeli gondatlan vezetéssel és „engedetlenséggel” vádolták meg, Tesláját lefoglalták. Mint kiderült, nem ez volt az első esete a rendőrökkel, hiszen április 27-én már beidézték „hasonló” viselkedésért.

Ám, ha azt hiszed, hősünk már végzett, tévedsz. Három napja újabb videót posztolt magáról úgy, hogy senki nem ült a mozgó Model 3 volánja mögött. Azt állította, hogy „épp most szabadult a börtönből”, hozzátette, hogy mivel a korábbi autóját elvették, szerzett egy másikat.

Izgatottan várjuk, hogy Sharma meddig tudja folytatni akcióját.