Egyedi kivitelű, limitált darabszámú kiadás készült a Nissan szupersportkocsijából. A GT-R Nismo Special Edition mechanikusan nem változott, de sokkal látványosabb, mint az alap csúcsmodell.

Különleges ruhát kap Godzilla 1

Hiába jár pályája végén, továbbra is tele van élettel a Nissan GT-R, avagy becenevén Godzilla. Most például a Nismo verzióból készítettek egy limitált különkiadást. A modellt Japánban már bemutatták, az exportpiacokon várhatóan ősszel jelenik meg, a darabszámok még nem ismertek, de bizonyosan ritka jelenség lesz az utakon.

Különleges ruhát kap Godzilla 2

A Nissan GT-R Nismo Special Edition ugyanazt a 600 lóerős hathengeres motort alkalmazza, mint a mezei GT-R Nismo.  A gyári tájékoztatás szerint még nagyobb precizitással szerelik össze a blokkot, így gyorsabb gázreakciókra lehet számítani. A motortérben minden esetben megtalálható az adott erőforrást összeszerelő mester neve.

Különleges ruhát kap Godzilla 3

A különkiadás kékesszürke (Stealth Gray) fényezést, 20 colos kovácsolt alumíniumötvözet keréktárcsákat, valamint fényezetlen, lakkozott szénszálas motorházfedelet kap. Szintén nyers karbonkompozitból készülnek az aerodinamikai elemek, valamint a ködfényszórók háza.