Február első napjaiban egy ausztrál kamionos félelmetes dolgot vélt látni Sydney közelében, az autópályán. Az előtte haladó autónak hiányzott a bal hátsó lámpája, a helyén tátongó lyukon pedig egy kéz ujjai kandikáltak ki.

A sofőr szerencsére nem hitette el magával, hogy káprázott a szeme: azonnal hívta a rendőrséget, akik 20 perc múlva megállították a kérdéses autót. Amikor kinyitották a csomagtartót, egy több sebből vérző, fiatal nőt találtak az üregben.

A 24 éves áldozatot több alkalommal megszúrták a térdén, a combján és az alkarján, ám sérülései nem bizonyultak életveszélyesnek. Kórházba szállítás után ellátták és kihallgatták. Ekkor derült ki, hogy szándékosan rúgta ki a helyéről a lámpatestet, hogy az így keletkezett lyukon keresztül kérjen segítséget.

Ez a lány egy törött hátsó lámpának köszönheti az életét 1

Az autógyártás során a karosszérián kialakított lyukakba süllyesztik bele a lámpatesteket. Ezt használta ki a fiatal nő a meneküléshez.

Az autót egy 18 éves nő vezette, mellette egy 24 éves nő ült. A beszámolók szerint mindhárman ugyanabból a kisvárosból származnak.

Egyelőre nem tudni, mikor és hogyan került a csomagtartóba a sérült nő.

Képeink illusztrációk