Sportosabb és vagányabb stílusú, de a 2670 mm-es tengelytáv könnyen elárulja, hogy a BMW X2-es az X1 és a MINI Countryman közeli rokona. Ugyanarra a keresztmotoros, alapvetően elsőkerék-hajtású platformra épül, de más karakter. Az X1 praktikus, a Countryman szerethetően minis, az X2 pedig a menő. Ezt hangsúlyozza tovább az M Mesh Edition csomag.

Még egy kis stílus a BMW X2-nek 1
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 2

Még egy kis stílus a BMW X2-nek

Még egy kis stílus a BMW X2-nek

Még egy kis stílus a BMW X2-nek 12
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 13
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 14
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 15
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 16
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 17
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 18
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 19
Még egy kis stílus a BMW X2-nek 20
Fotó megosztása:

Brooklyn szürke metál fényezését narancssárga dekorral egészítették ki és magasfényű fekete (Shadow Line) elemekkel, mint a fűzött mintás hűtőrács vagy a BMW logók kerete a csomagtérajtón. Újdonság a 19 colos (opcionálisan 20 colos), aerodinamikus M-es kerékszett, megijesztve egy kis naranccsal. Az X2 oldalán és kerékjárati íveken lévő betét viszont a belsővel harmonizáló sötétbarna.

Még egy kis stílus a BMW X2-nek 21

Ahogy említettem, az utastér barna bőrkárpitozást kap, a sportüléseket és a műszerfalat narancssárga cérnával varrják. Antracit színű alumíniumbetéttel dobják fel, valamint naranccsal szegett fekete szőnyegekkel. A stíluscsomag bármilyen motorhoz választható, így az X2 M Mesh Edition lehet 136 lovas, elsőkerekes benzines (sDrive18i) vagy épp 231 lóerős, összkerekes dízel (xDrive25d), de még konnektorról tölthető hibrid is (xDrive25e).

Még egy kis stílus a BMW X2-nek 22