Hathengeres, 3,6 literes benzinmotorral, vagy a legendás 5.8 V8 Hemi blokkal kérhető a Dodge két új rendőrségi elfogó járműve, a Durango Pursuit és a Charger Pursuit. Mindkét modell új, nyolcfokozatú automata sebességváltót kapott; a szedán hátsó-, a szabadidőjármű pedig összkerékhajtással ered a gonosztevők nyomába.

Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 1
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 2

Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói

Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 13
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 14
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 15
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 16
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 17
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 18
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 19
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 20
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 21
Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 22
Fotó megosztása:

A közzétett információk meglehetősen hézagosak, de azt elárulta a gyártó, hogy a Dodge Charger végsebessége már a kisebb motoros verzióban is 225 km/óra, hogy az autó nem nélkülözi a modern okostelefon-csatlakoztatási funkciókat, valamint hogy a megengedett legnagyobb össztömeget 2,450 kilogrammra növelték, felkészülve az extra tartozékok tömegére.

Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 23

A Durangóról még ennyit sem tudunk – az a legnagyobb hír, hogy a sebességváltót a műszerfalra költöztették, hogy a fekete keréktárcsák krómozott agyburkolatot kaptak, valamint hogy az első ülések speciális kivitelüknek köszönhetően a fegyveröv levétele nélkül is kényelmesen használhatók. A műszerfalon négy, programozható kapcsolót helyeztek el.

Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 24

A Durango rendőrkutya-barát kivitelben is kérhető, amely nem csak műanyag padlóborítást, hanem háromzónás klímaberendezést is jelent. A rendőrségi SUV végsebessége 210 km/óra, amit azonban – akárcsak a Charger esetében – a felhasználó hatóság saját igényei szerint módosíttathat.

Megújultak a Fiat-csoport rendőrautói 25