A P300e plug-in hibrid bevezetése után most két mild hibrid dízelmotorral bővül a Land Rover Discovery Sport motorválasztéka. A két teljesítményszinten, 163 és 204 lóerővel kapható modellek összkerékhajtással kerülnek piacra.

Szintén új a 290 lóerős benzinmotor, amely a Discovery Sport Black limitált széria exkluzív erőforrásaként kezd a modellcsaládban; az új motor 7,4 mp alatt gyorsítja 100 km/órára az autót.

Szintén új a Pivi és Pivi Pro infotainment rendszer, amelyet saját akkumulátor táplál, így mire beindítjuk az autót, már éles és működőképes a rendszer, amely vezeték nélküli térképfrissítést és beépített mobil adatkapcsolatot kínál. A Land Rover most először integrálta a Spotify alkalmazást az autóba, ami leegyszerűsíti a zenehallgatást, valamint megjelenik az Activity Key kulcs nélküli jeladó karpánt a kínálatban.

Megújult a családi Land Rover 2

A klímaberendezés ultra hatékony (PM2.5-ös szintű) légszűrésre képes, a légminőség folyamatosan nyomon követhető a központi érintőképernyőn. Az új vezetőtámogató technológiák sorában megjelenik az automata fékvezérléssel kombinált hátsó forgalomfelügyelet, valamint a 360 fokos panorámakamera.

Megújult a családi Land Rover 3

Légminőség-javító rendszer