Limitált szériás festéssel ünnepli az új Twingo Electric érkezését a Renault, a Vibes névre hallgató dizájnt ugyanakkor a benzines modellekhez is lehet majd kérni a későbbiekben. Az új köntössel 2020 szeptemberétől rendelhetőek a modellek Franciaországban.

Valencia Orange néven egy új, narancssárgás színárnyalatot is felvonultat (a meglévő fehér, fekete és világoskék mellé), míg a hűtőrácsot fehér kiegészítőkkel díszítik, a 16 hüvelykes könnyűfém felniket pedig narancssárga kerékburkolatokkal.

Exkluzív köntösbe csomagolják a legkisebb elektromos Renault-t 1
Exkluzív köntösbe csomagolják a legkisebb elektromos Renault-t 2

A lehetséges színválasztásokon túl a karosszériát különböző minták tarkítják, fehér-szürke vagy narancssárga-szürke színkombinációkban. Ezekből két változat érhető el: egyik esetben a csíkok a karosszéria vonalát követik, míg a „teljes” változat keretében a tető felé nyúlnak.

Hangsúlyosabbá teszi a Vibes elektromos világhoz tartozását, hogy a Renault a kerékdob fölött egy akkumulátort szimbolizáló, speciális motívumot helyez el, a limitált szériára eközben a hátsó ajtón, illetve az oldalsó díszítőcsíkokon megjelenő Vibes plecsnik utalnak.

Exkluzív köntösbe csomagolják a legkisebb elektromos Renault-t 3
Exkluzív köntösbe csomagolják a legkisebb elektromos Renault-t 4

Exkluzív köntösbe csomagolják a legkisebb elektromos Renault-t 5

Mintáival és színes csíkjaival a beltérben is nyomot hagy a Vibes. A 7 inches EasyLink kijelző segítségével eközben a sofőr valós időben ellenőrizheti, hol talál szabad töltöállomást, amellett androidos mobiltelefonnal és iPhone-nal is lehet az autóra csatlakozni.

Az ülések szintén egyedi kivitelben kaphatóak, kevert bőr-szövet kárpitozással, narancssárga díszítéssel. A csomag különleges küszöbökkel, fedőszőnyegekkel, valamint eloxált (korrózió elleni védelemmel ellátott) sebességváltó-alappal válik teljessé.

Exkluzív köntösbe csomagolják a legkisebb elektromos Renault-t 6

Már 1992 óta gyártják a Renault Twingót, az elektromos változat viszont csak nemrégiben, a harmadik generációs modell 2014 óta tartó gyártása során bukkant fel – ez utóbbinak nem mellesleg magyar vonatkozása is van, a formaterveket ugyanis Wittinger Csaba készítette.