Négyszemélyes utastérrel, kézzel varrott félanilines bőrkárpitozással, nemesfa ajtóbetétekkel bővítette extralistáját a Bentley Flying Spur. A modell további újdonságai a szénszálas, illetve a svájci óragyártásból (Côtes de Genève  néven) ismert, sávozott belső dekorfelületek, az átdolgozott formájú, dekorációjú és funkcionalitású kormánykerék, és a három új karosszériaszín (ha az eddigi 62 árnyalat nem lett volna elég).

 A négyüléses utastér teljes hosszában végigfut a padlókonzol, rajta 5 colos érintőképernyő szolgál a különböző funkciók vezérlésére; emellett pohártartók, tárolórekeszek, USB csatlakozók és fűthető kartámasz is található rajta.

Még fényűzőbb lehet a Bentley csúcsszedánja 2

A 115 méternyi ultra tartós, fakulásmentes cérna felhasználásával varrott bőrkárpitozás elkészítése 18 munkaórába telik; minden autót egyedül készít egy-egy kárpitos mester, teljes egészében kézi munkával, nem kevesebb mint 11 100 öltéssel.

Még fényűzőbb lehet a Bentley csúcsszedánja 3

A legextravagánsabb extrát a végére hagytuk: az első ülések hátoldalára szerelt fa asztalkákat mostantól nem kézzel, hanem villanymotorral nyithatjuk és csukhatjuk. Az asztalka mindig vízszintesbe áll, felületét bőr borítja, és még tolltartó vájatot is kialakítottak rajta.

Még fényűzőbb lehet a Bentley csúcsszedánja 4