Nem sok információt közölt a Tokiói Autószalonra készült, egyedi koncepciójárművéről a japán Suzuki, az viszont biztos, hogy különleges darabról van szó, és nem csak a világoskék/sötétkék hullámmintás fóliázás miatt.

Az alapot a szélesebb karosszériás Jimny Sierra kivitel adta. A tetőt megemelték, így bent is felállhatunk (vagy legalábbis kevésbé kell görnyedeznünk). Mindkét hosszanti tetőkeret mentén egy-egy méretes műanyag csövet találunk: ezekben rendeltetésszerűen horgászbotokat helyezhetünk el, de valószínűleg napernyőrudazatot is bele tudunk szuszakolni, ha muszáj.

Az utasteret neoprénnel bérelték, így teljesen vízálló és könnyen tisztítható. Kívül egyedi keréktárcsák, terepabroncsok, ipari mennyiségű króm, robusztus vonószemek és bőségesen adagolt kiegészítő világítás teszi teljessé a vízparti kalandot.

A motorizációról nincs hír, így az vélhetően megegyezik a szériakivitelével: a 1,5 literes benzinmotor 101 lóerős, maximális forgatónyomatéka 130 Nm, ami meglehetősen szerény, ám a felezővel és az összkerékhajtással együtt már pazar terepalkalmasságot eredményez.