Ahogyan azt korábban említettük, Lancia Ypsilonból 2019 első félévében 34 691 darab fogyott. Ez több, mint amennyi Alfa Romeót sikerült értékesíteni ebben az időszakban. Már nyolcadik éve gyártják az olasz kisautót, mely körül időközben kihullottak az olyan modellek, mint a Delta vagy a Thema, ráadásul már csak hazájában értékesítik. A Lancia egyetlen modellje a 3,8 méteres kisautó, mely mindössze két csillagot szerzett az Euro NCAP töréstesztjén 2015-ben. Most limitált szériával fokozzák az érdeklődést.

Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 2
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 3

Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót

Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót

Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 14
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 15
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 16
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 17
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 18
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 19
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 20
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 21
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 22
Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 23
Fotó megosztása:

A Monogram névre keresztelt sorozatot könnyen felismerhetővé teszi a világos arany fényezés, melyet fekete tetővel egészítettek ki. A kettő között pedig finom, mintás átmenet van az A oszlopon. Az Ypsilon Monogram belterében ehhez passzoló, új szövetkárpitozás van és alapfelszereltség az 5 colos érintőkijelzős Uconnect fedélzeti rendszer, a bőrkormány, a parkolószenzorok és a légkondicionáló is.

Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 24

A motorkínálat továbbra is változatlan, tehát az Ypsilon vásárlói vagy a 68 lovas, 1,2 literes Fire Evo II benzinmotort választják, vagy a 0,9 literes TwinAir kéthengeres turbómotort. Utóbbi 80 lóerős és 140 Nm nyomatéka van, ezzel nem csak a legerősebb, de 13 másodperces gyorsulásával is a kínálat legfürgébbje.

Még mindig árulják a nyolcéves olasz kisautót 25