Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 124-es kilométernél található Rába-hídon sávelhúzásos terelést alakítanak ki a szakemberek.  2019. február 19-én a dilatációs szerkezet javítását kezdték el a szakemberek, a feltárási munkák során olyan új, további javítást igénylő feladatok merültek fel, melyek helyreállítása előreláthatóan 3 hetet is igénybe vehet.

Tekintettel arra, hogy a javítási munkák a belső és külső sávokat is érintik, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai úgynevezett 2+1+1 sávos terelést építenek ki 2019. február 26-án, kedden az időjárási körülmények és a forgalomnagyság függvényében.

A terelés kiépítése után a Hegyeshalom felé vezető oldalon lezárják a belső és külső sávokat, a nehézgépjárműveket a leállósávra, míg a személyautókat a Budapest felé vezető oldalra terelik. A főváros felé a közlekedők így a leálló-, illetve a külső sávon haladhatnak majd a munkavégzés ideje alatt. A sávelhúzással érintett pályaszakaszon sebességkorlátozást is bevezetnek.