A Corvette Racing 1999 óta pont 99 futamot nyert az IMSA (International Motor Sports Association) versenyein, többet, mint bármely más észak-amerikai profi versenyistálló. Talán ezért támadt az az ötlete a Chevrolet-nak, hogy a csapat aktuális pilótái által ihletett kivitelű különkiadásokat dob piacra. Nem a versenyautók kópiáiról van tehát szó, hanem az egyes versenyzők ízlését tükröző, egyébként meglehetősen dögös színkombinációkról – szóval ha valakinek halvány fogalma sincs arról, ki az a Tommy Milner vagy Antonio Garcia, akkor is jó választás lehet a Drivers Series.

Vezesd kedvenc versenyződ autóját 1

Antonio Garcia Edition: Sárga fényezés „Jake” sávozással, piros dekormatricákkal, szénszálas külső tükörházak, fekete keréktárcsák piros sávozással, piros féknyergek. Fekete utastér sárga öltésekkel.

Bármelyik autót választja is a vevő a négyből, egyedi dekorrészletek mellett kap egy, az adott kivitelt azonosító plakettet. A Grand Sport 1LT, 2LT és 3LT felszereltségi szintjeihez rendelhető Drivers Series kiadást 460 lóerős, 6,2 literes V8-as szívómotorral szerelik, emellett extra hatékony hűtést, Brembo fékeket, adaptív lengéscsillapítást, elektronikus részlegesen önzáró differenciálművet, valamint Michelin Pilot Super Sport abroncsokat kapnak, elöl 19, hátul 20 colos méretben. Extraként rendelhető a karbon-kerámia fékeket és Michelin Pilot Sport Cup 2 abroncsokat tartalmazó Z07 csomag.

Vezesd kedvenc versenyződ autóját 2

Tommy Milner Edition: Kék fényezés ezüst sávozással, piros dekormatricákkal, fényezett külső tükörházak, fekete keréktárcsák piros sávozással, piros féknyergek. Fekete nyersbőr utastér piros biztonsági övekkel.

A Corvette Drivers Series csomagok nem olcsók: a két alacsonyabb felszereltségi szinthez ötezer, a legmagasabbhoz hatezer dollárba kerül, de utóbbi esetében szénszálas utastéri dekorbetéteket, valamint teljes bőr/nyersbőr utasteret is tartalmaz.