Hihetetlenül gyors autó a Porsche 911 Turbo, de vannak olyan megalomán igényűek, akiknek mindenképpen felkelti majd az érdeklődését a Gemballa tuningcég legfrissebb műve. Ők Gemballa GTR 8XX Evo-R-nek keresztelték az autót, ami valójában még mindig egy 911 Turbo, csak éppen alaposan feldíszítve és a teljesítményfokozókkal sem fukarkodtak.

Szénszálas elemekkel szélesítették ki a karosszériát és rengeteg hűtőnyílást is vágtak ide-oda. Még a csomagtérfedélre is jutott kettő, az autó oldalán pedig aerodinamikai elemeket helyeztek el. Nagyobb hátsó szárnyat és új diffúzort kapott, melybe négy hatalmas kipufogócsövet integráltak. A beltérből kidobták a hátsó üléseket és helyükre bukócső került. Persze ezen kívül egy csomó apró részleten dolgoztak.

800 lovasra hergelte a Gemballa ezt a 911 Turbót 2

A motor megmaradt az eredeti 3,8 literes, hathengeres boxer, melyet 807 lóerősre húztak fel, ami mellé 1098 Nm nyomatékot csaptak hozzá. Ezzel állítólag 2,38 másodperc alatt futja a 100-as sprintet és álló helyzetből 7,5 másodperc alatt gyorsul 200 km/órára. A végsebessége 370 km/óra.

800 lovasra hergelte a Gemballa ezt a 911 Turbót 3