A videókat itt nézheted meg.

Kifinomultabb az Audi TTS 1

Nem nehéz megkülönböztetni a TTS-t a mezei TT-től: matt ezüst alumínium árnyalatú elemek, matt fekete betétek, kiterjesztett aerodinamikai elemek, robusztus küszöbök, szélesebb diffúzor, négycsöves kipufogó rendszer és a hátsó lámpák alatt elhelyezett légkivezető nyílások teszik harciassá és látványossá, valamint hatékonnyá az új csúcsmodellt.

Kifinomultabb az Audi TTS 2

Szűken kiosztott alsó fokozatokkal és szélesre vett hetedik sebességgel rendelkezik az az új DSG váltó, amely dinamikussá, egyszersmind takarékossá teszi az autót.

Kifinomultabb az Audi TTS 3

A 2,0 literes turbómotor legnagyobb teljesítménye 306 lóerő, a nyomatéki csúcs 400 Nm. A kupé 4,5, a roadster 4,8 másodperc alatt gyorsul 100-ra – ez pont egy tizeddel fürgébb, mint az előző generáció volt. A végsebesség lehetne több 250-nél, de az Audi ott megálljt parancsol a mókának.

Kifinomultabb az Audi TTS 4

Alapfelszerelés az összkerékhajtás és az adaptív lengéscsillapítás. A kormánymű progresszív, a hátsó futómű négylengőkaros. Két új karosszériaszín (egy kék és egy narancs), a virtuális műszerfalba integrált sportmenü, akár 20 colos felnik kérhetők az autóhoz.

Kifinomultabb az Audi TTS 5

A TTS-ből limitált Competition modell is készül: ez LED-es fényszórókat, Audi-gyűrűkkel díszített oldalsó küszöböket, sötétített üvegeket (a kupén), fix hátsó szárnyat, piros féknyergeket, 20 colos, fényes fekete keréktárcsákat és egyéb fényes fekete díszítőelemeket kínál. A Competition verzió fehér, piros és fekete színben rendelhető.

Kifinomultabb az Audi TTS 6

Bőrkárpitból kétféle választható: az egyik piros bőr szürke öltésekkel, a másik ébenfekete piros varrással. A sportkormányt Alcantara borítja, a beltéri dekorelemek egy része karbon.

Három tízperces videón csodálhatod meg az új Audi TTS-t.