A kamion csaknem száz méteren keresztül tolta maga előtt a kocsit. Az autót javító két férfi azonnal meghalt. Egy harmadik társuk is volt, neki az volt a szerencséje, hogy pár perccel a teherautó becsapódása előtt az autópálya melletti bokros területre ment, hogy pisiljen – számolt be a szörnyű balesetről a Tények.

Úgy tudják, a társaság autója először erőtlen lett, majd teljesen megállt. Hárman mentek dolgozni a kocsival, ketten a szélső sávban (ezen a helyszínen ez kapaszkodó-, és nem leállósávot jelent) kezdték el szerelni, amikor a tragédia történt.

A harmadik férfinak viszont óriási szerencséje volt. A Tények szerint az illetőnek pisilnie kellett, ezért átmászott a szalagkorláton, le az autópálya mellé a töltésen, a baleset pedig éppen akkor történt, amikor a dolgát végezte. Attól kétszáz méterre, ahol az autó megállt, van egy segélytelefon parkolási lehetőséggel, de a kocsiban már annyi erő sem volt, hogy odáig el tudjanak menni.

Két mentőautót és egy mentőhelikoptert is küldtek a balesethez, de a két férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy esélyük sem volt a túlélésre. A kombi hátulját a teherautó egészen a hátsó üléssorig gyűrte. A kocsit majdnem száz méteren keresztül tolta maga előtt.