Az észak-amerikai Extang platóbéléseket és -fedeleket fejleszt pickupokhoz. Meglehetősen telített a piac, muszáj valamivel kitűnni, ezért a cég egyetemisták segítségét kérve összeállított egy csomagot hétvégi bulizáshoz.

A Ford F350 Lariat luxuskivitelű óriás-pickupra (6.7 V8 dízelmotor, hatfokozatú automata váltó, hátsókerék-hajtás, nyújtott fülke) új többlengőkaros futóművet szerkesztettek, állítható magasságú légrugókat építettek be; a túlméretes terepabroncsok elmaradhatatlanok a műfajban. Az egyedi kipufogórendszert fekete kipufogóvégek zárják le.

A Ford megépítette a tökéletes buliautót 1
A Ford megépítette a tökéletes buliautót 2

A Ford megépítette a tökéletes buliautót

A Ford megépítette a tökéletes buliautót

A Ford megépítette a tökéletes buliautót 5
A Ford megépítette a tökéletes buliautót 6
Fotó megosztása:

A minden porcikájában fekete autón króm helyett rézszínű felniket és díszítőelemeket találunk. A platófedélen 65 colos, 4K felbontású OLED televízió kapott helyet, a hátsó lökhárítóra szerelt rézszerelvényre oldalra kihajtható grillsütőt és italhűtőt akasztottak. A meglepetés a plató kihúzható padlója, amelyen kártyaasztalt alakítottak ki.

Az audiorendszert a Bang&Olufsen szállította, a platón 8 colos hangszórók gondoskodnak a természet behangosításáról, a kilincseket nemes egyszerűséggel levágták, az ajtók gombnyomásra nyithatók.