Szombat este nagy vihar csapott le Budapestre, több utcán állt a víz és torlódások alakultak ki. A fővárosban több mint száz helyszínre riasztották a tűzoltókat. Az Andrássy úton például egy kidőlt fa zárta el teljesen az utat, valamint összetört egy alatta parkoló, Suzuki Swift típusú személygépkocsit. A tűzoltók még este 8 óra magasságában is dolgoztak a helyszínen, a forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon zajlott.

Felsővezetékre dőlt egy nagyobb faág, amely akadályozta a villamos forgalmat a Szilágyi Erzsébet fasoron.

A fát motoros láncfűrésszel darabolták fel, akárcsak a Vas Gereben és Álmos utcában a XIX. kerületben. Az Etele úton és a Nagysándor József utcában is autóra dőlt faágak miatt kértek segítséget a tűzoltóktól.

A XI. kerületben lévő Dió utcában egy lakóház alsó szintjét öntötte el a víz. A Daróczi úton is a nehézkesen lefolyó víz okozott fennakadást a közlekedésben, a Budaörsi úton pedig elmozdult csatornafedél miatt lassult a forgalom.

Több ház beázott, valaminek az álmennyezete is leszakadt, de az alagsori üzlethelyiségek is beáztak az V. kerületben. Folyosókon és pincékben állt a víz a vihar miatt.

Nagy károkat okozott a szombati vihar Budapesten 2