A pakk már egy éve elérhető a modell rövidebb tengelytávú testvéréhez, a Tahoe modellhez (fent balra), ahol igen népszerűnek bizonyult, így most az 5,2 méteres óriás van soron.

A csomag legfontosabb eleme a 420 lóerős 624 Nm-es 6.2 V8 benzinmotor, amelyhez új, 10 fokozatú automata sebességváltó csatlakozik – az alapkiépítésű 5,3, illetve 6,0 literes nyolchengeresek váltója hatfokozatú. A blokk közvetlen üzemanyag-befecskendezést, hengerlekapcsolást és változó szelepvezérlést alkalmaz.

A futómű is új: az adaptív Magnetic Ride Control 5 ezred másodpercenként képes módosítani a lengéscsillapítók beállítását; ennek fokozott kényelem és csekélyebb kanyardőlés a hozadéka.  Akinek ennyi nem elég, kérhet csökkentett áramlási ellenállású, dupla kipufogót és túlméretes Brembo fékeket is. A kerekek 22 colosak, a P285/45R 22 abroncsokat a Bridgestone szállítja.

Sportverzióit készített felsőkategóriás alvázas szabadidőjárműveiből a Chevrolet 2

Hatdugattyús Brembo nyergek, megnövelt felületű tárcsák

A Performance csomag megjelenése krómmentes: a karosszéria színére fényezett hűtőrács-keret és ajtókilincsek, fényes fekete hűtőrács és tükörházak,fekete tetősín és ablakkeret, valamint szintén fekete típusjelzés és embléma díszíti.

Sportverzióit készített felsőkategóriás alvázas szabadidőjárműveiből a Chevrolet 3

A Borla nevű specialista szállítja a kipufogóvégeket, krómozott vagy karbon kivitelben

A modell bevezetését nyáron tervezi a Chevrolet.