Március 26-án egy GMC Yukon típusú szabadidőjármű nagy sebességgel áthajtott a kaliforniai partvidék egyik magaslati peremén, és a mélybe zuhant. A rendőrség két felnőttet és három kiskorút – a pár örökbefogadott gyermekeit – talált a jármű közelében, mind az öten szörnyet haltak a zuhanás következtében. A párnak további három örökbe fogadott gyermeke is volt; őket a mai napig nem találják, félő, hogy holttestüket elsodorta az óceán.

Egy ehhez hasonló GMC Yukonnal zuhant a mélybe a család

Az ügyet eredetileg szerencsétlen balesetként kezelték, ám a nyomozás mostanra nem várt fordulatot vett: az autó fedélzeti számítógépének adataiból kiderült, hogy a járművet először megállították a parttól mintegy 25 méterre húzódó út szélén, majd onnan padlógázon gyorsított egészen addig, amíg talaj volt a kerekei alatt.

Ez, valamint a fék- és csúszásnyomok teljes hiánya szándékosságra enged következtetni. Azt azonban nem lehet tudni, hogy melyik szülő és főleg miért akart öngyilkos lenni.

A rendőrök még mindig nem találnak három gyereket, így csak feltételezik, hogy ők is meghaltak

A tragikus zuhanást megelőző napokban a gyámhatóság vizsgálatot kezdeményezett a család ellen, mert az egyik gyerek napokon keresztül a szomszédoktól kért élelmiszert. Azt mondta, szüleik ételmegvonással büntetik őket, és éheznek.

Forrás: nydailynews.com