Ha tudnánk japánul, kedvenc folyóiratunk volna a Mag-X. Nem tudunk, így elképzelni sem tudjuk, hány remek sztoriról maradunk le – ez az egy viszont magáért beszél.

Az autós magazin grafikusa ugyanis elképzelte, hogyan nézne ki a Lexus LF-1 Limitless szériamodellként. A különbségek nem nagyok, mégis meghatározók: a rajzoló ugyanis figyelembe vette, hogy egy esetleges sorozatgyártású verzió minden bizonnyal az LS hajtáslánckínálatát fogja megörökölni, ezért akár hathengeres hibrid, akár nyolchengeres benzines mozgatja (logikusan mindkettő), szüksége lesz belső égésű motorra, annak pedig olyan földhöz ragadt segédrendszerekre, mint a hűtő vagy a kipufogó.

2021-ben ismét kategóriát teremt a Lexus? 1

Ezért az orr-részt légbevezető nyílásokkal tagolta, hátul pedig végcsöveket helyezett el a dizájner, nem is akármilyeneket: az egymás fölé rendezett dupla kipufogó az F sportmodellek kiváltsága a Lexus berkein belül, ha tehát így akar kinézni az LF-1, meg kell kapnia azt a 600 lóerős, 4.0 V8-as turbómotort, amit már ezerszer beleálmodtunk az LC F-be, de sehogy sem akar megvalósulni.

Az újság szerint már 2021-ben színre léphet a Lexus minden eddiginél fényűzőbb óriása.

2021-ben ismét kategóriát teremt a Lexus? 2

Az eredeti tanulmány pengevékony fényszórókat és LED-ekkel kirakott hűtőmaszkot kapott