FRISSÍTÉS 9.30: Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé jelenleg három szakaszon készüljenek korlátozásra! Bicske térségében a 39-es és a 42-es, illetve Tatabánya közelében a 44-es és a 48-as, valamint az 50-es és az 51-es km között a belső sávba terelik a járműveket. Bicskénél az emelkedőn a munkaterület előtt lelassult a forgalom, araszolásra kell készülni – írta az Útinform.

Az ellenkező oldalon, a főváros felé az 52-es km-nél a belső sávot zárták le baleset, a 46-os km-nél a külső sávot kerítették el munkavégzés miatt, illetve a terelés közelében egy hármas karambol miatt csak a leállón lehet közlekedni. Mindkét irányban több km-es torlódással és megnövekedett menetidővel számoljanak, így aki teheti, Bicske és Tatabánya között mindkét irányban kerülhet az 1-es főúton, de ott is torlódásra lehet számítani.

Korábban:

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán a 46-48-as kilométerszelvények között március 12-én elindulhatnak a nagyfelületű burkolatjavítási munkák, melynek során a külső sávot lezárják. Az ehhez hasonló beavatkozások a tervek szerint március 19-től a Budapest felé vezető oldalon is elkezdődnek.

A nagyobb volumenű munkák mellett hétfőn is végez lokális burkolatjavítási munkákat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Budapest irányában a 24-es, Nagyegyháza térségében a 46-os és a 45-ös, valamint a 44-es és a 43-as kilométerszelvények közötti szakaszon, illetve a Budapest felé tartó oldalon a 25-ös kilométerszelvény környékén dolgoznak majd a szakemberek.

A lokális és nagyfelületű javítási munkák mellett néhány héten belül a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében 2,5 kilométeres szakaszon, majd a Herceghalom-Bicske vonalon további 11,75 kilométeres szakaszon lesznek teljes körű sávfelújítási munkák.