Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt január 25-én 3 óra körül az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé közlekedő oldalon egy trélernek.

Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból, és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, ami elütötte. A balesetben – az elsődleges információk szerint – a sofőr életét vesztette, ketten megsérültek.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta, és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. Tekintettel arra, hogy a balesetben érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták.

Aki teheti, már a 129-es km-nél lévő, 85-ös főúti csomóponttól kerüljön Győr irányába, majd a 81-es főúton, Székesfehérvár felé közlekedve a 115-ös km-nél visszatérhet a sztrádára.