Az Audi Hungariánál az első e-motorok egy 8500 négyzetméteres csarnokban készülnek, ahova a hetekben telepítik az első gyártóberendezéseket, robotokat, valamint a csavarozó- és mérőállomásokat. Itt elsőként alkalmaznak egy teljesen új gyártási koncepciót, a moduláris gyártást.

Az erőforrásokat gyártószigeteken, moduláris elv mentén készítik, amely kiváltja a gyártószalagot. Annak ellenére, hogy a gyártási sorrend előre meghatározott, a moduláris gyártás több útvonalat és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé. Ennek köszönhetően a magasabb gyártási volumen, valamint az új variánsok bevezetése gyorsabban megvalósítható anélkül, hogy az aktuális gyártási folyamatot hátrányosan érintené.

Az Audi Hungaria kifejezetten az e-motorok számára három új vizsgálópadot helyezett üzembe, ezek az e-motorok tesztelését és tartós terhelését teszik lehetővé. A vizsgálóberendezések fontos elemei a környezeti tesztekre szolgáló nagy teljesítményű klímakamrák, amelyek öregedési és anyagvizsgálatokat tesznek lehetővé különböző klimatikus és mechanikai körülmények között. A hőmérsékleti tartomány -40 Celsius-foktól +160 Celsius-fokig terjed, a relatív páratartalom egészen 98 százalékig változtatható.