Állat módjára viselkedett egy középkorú taxis, aki előtt megállt a megkülönböztető jelzést használó mentő, mert közben életet mentettek odabent. Mi kérünk elnézést.

“Eszméletlen férfivel volt úton az a szirénázó esetkocsi, ami a zsúfolt belvárosban próbált előre jutni Budapesten. A piros lámpánál feltorlódott autók ugyan utat engedtek, ám a mentő a lámpán áthaladva hirtelen megállni kényszerült. A szállított férfi állapota változott. Bajtársaink azonnal emelt szintű légútbiztosítást végeztek, ezért volt szükség a megállásra. A buszsávban ezzel egy időben, egy taxi állt a mentő mögé, ami pár perce még elszáguldott mellette a sorban.

Vélhetően nem tudta, mi zajlik a mentőben, hisz folyamatosan dudálva kérte számon bajtársunkat, hogy miért állt most meg a buszsávban?! „Ide kellett annyira rohanni? Mi a …ért nem állsz be egy parkolóba? Ezt is tegyétek ám ki a Facebookra, ne csak azt, hogy mindenki engedje el a mentőt!”- kiabálta dühösen az 50 év körüli taxis. Ezúton is köszönjük az ötletet. Bajtársaink akkor idő hiányában nem tudtak reagálni a kritikátlan megnyilvánulásra, de a folyamatos dudaszó mellett végzett sikeres beavatkozást követően, stabil állapotban szállíthatták tovább a beteget. A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk, Bajtársainknak gratulálunk!”