Katie Evans 37 évesen még úgy érezte, hogy négy fia mellé vállalni tud egy ötödik gyereket is. Nagyon örült, amikor kiderült, hogy most már lánya is lesz, sőt mindjárt kettő, merthogy ikrekkel terhes – írta az Origo.

Sarah és Hannah koraszülöttként jöttek a világra, intenzív osztályon ápolták őket. Anyjuk az egész napot mellettük töltötte, csak éjszakára ment haza aludni. Már nyolc hete ment ez így, időnként az apa és a fiúk is bementek a kórházba, de többnyire Katie Evans egyedül ingázott a kórház és az otthonuk között.

Élete utolsó napja is úgy telt, ahogy szokott: a kórházból csak késő este indult el hazafelé. Egy mérföldre sem volt már az otthonától, amikor egy másik autó fékezés nélkül belecsapódott. Az ütközés ereje kirepítette a kocsiból, ott maradt holtan fekve a járdán.

Katie Evans mint mindig, most is szabályosan közlekedett. A balesetet egy 22 éves, felelőtlen nő okozta, aki ittasan vezetett. A helyszínre érkező rendőrök a kocsijában szeszes italt is találtak, azonnal őrizetbe vették.

A Fox News beszámol róla, hogy Jacob Evans igyekszik nem összeomlani az őt ért csapás miatt. Rokonok, szomszédok, barátok segítenek neki a nehéz időszakban. A YouCaring adománygyűjtő oldalon lehet a családot segíteni, eddig több mint 200 000 dollár folyt be a javukra.