Az utánfutókra szakosodott ausztrál Patriot Campers mindössze négy év alatt díjak és elégedett ügyfelek tömegét tudhatja magáénak. Legfrissebb slágerük mégsem vontatmány, hanem vontató, nem is akármilyen.

Az ausztrál piacon a mai napig árult, szimpla és duplafülkés platós, valamint kombi és „csapatszállító” kivitelben választható Toyota Land Cruiser 79 (az FJ70 pickup kivitele) modellt egy 4.5 literes, V8-as turbódízel erőforrás hajtja. A gyárilag 205 lóerős, 430 Nm nyomatékú motorra nagyobb turbót szereltek.

Aztán mivel a két hajtott tengelyt kevésnek tartották, hátra beépítettek egy plusz harmadikat is. Sőt: mindhárom tengelyt portálhídra emelték, és légrugókkal támasztották meg. A hasmagasság állítható, 10, 15 vagy 20 centiméterrel haladja meg a gyári értéket., minden keréken 360 milliméteres féktárcsa és hatdugattyús nyereg dolgozik.

A platón két teljes méretű pótkereket találunk, a mellettük lévő doboz egy 60 literes hűtőszekrény, amelynek áramellátásáról a tetejére szerelt napelemek gondoskodnak.Elöl csörlőt, kiegészítő fényszórókat és vontatási pontokat találunk, hátul újabb csörlő, kihúzható tálca, fifikás tárolórekeszek, valamint egy 70 literes víztartály kapott helyet.