A Vezess különleges alakulata idén is ellátogat a Frankfurti Autószalonra, hogy első kézből tudjunk beszámolni nektek az autóipari újdonságokról. A Frankfurtba vezető út Budapestről az M1-esen át vezet, ahol Tamás, Attila, Miki és Andris megálltak egy technikai szünetre, de arra nem igazán voltak felkészülve, amit a pihenőben találnak.

Videót készítettek róla, mi pedig hálásak vagyunk érte, hogy nem érezzük a szagokat. Azt viszont remekül látni, hogy itt nem 1-2 napos mocsokról van szó.

Ha azt gondolod, hogy ez csak egy pihenő, ahol elfelejtettek takarítani mostanában, akkor el kell, hogy szomorítsalak. Néhány hete én is az M1-esen haladtam Ausztria irányába, ha jól emlékszem, két pihenőben álltunk meg és egy benzinkútnál. A helyzet drámai volt, alig hittem a szememnek. Az összes kukából, a nagy konténerekből is, szó szerint kifolyt a szemét, amit aztán a szél szétterített, amerre csak a szem ellát. Az ingyenes WC-ben kivétel nélkül gyomorforgató állapotok uralkodtak, a kamionparkoló pedig vizelettől és ürüléktől bűzlött, bár nem csodálkozom, hogy a sofőrök nem akarnak bemenni a toalettekbe, még kisdologra sem.

Azt pedig végképp nem értem, hogy a hazai útkezelő vállalat miért hanyagolja el ennyire a pihenőket, hiszen az autópályát használó autósok ezért a szolgáltatásért is kőkeményen fizetnek. Elküldtük kérdéseinket a témával kapcsolatban az útkezelőnek, amint választ kapunk rájuk, frissítjük a cikket.